SOMNOLOGIA

Somnologia este știința medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratarea afecțiunilor din timpul somnului, de la patologii respiratorii (apneea de somn) la cele neurologice (parasomnii), insomnii, sau complicațiile rezultate din aceste patologii ale somnului.

Spirometrul SpiroLab IV

SPIROMETRIA

Este o metodă neinvazivă standard în evaluarea capacității respiratorii a plămânilor și este utilizată în diagnosticul astmul bronșic, bronhopneumopatiei cronice obstructive, depistarea eventualelor patologii pulmonare restrictive și prechirurgical.

TITRAREA CU AUTOCPAP

TITRAREA CU AUTOCPAP

TITRAREA cu autoCPAP, autoBilevel – BiPAP, ASV, este necesară în cazul persoanelor diagnosticate cu sindrom de apnee în somn, sindroame de obezitate-hipoventilație etc., pentru a stabili terapia corespunzătoare și tipul de aparat, presiunea de terapie necesară.

POLIGRAF VITAL NIGHT PLUS

POLIGRAFIA RESPIRATORIE NOCTURNĂ

Este o investigație medicală non invazivă și nedureroasă, care se poate efectua în regim ambulator, la domiciliul pacientului.

Testul de efort (Electrocardiograma de efort)

Ce este o electrocardiogramă?

O investigaţie care se efectuează pentru a afla cum reacţionează inima la efortul fizic. Investigaţia evidenţiază bătăile inimii, tensiunea arterială, dar şi fluxul de sânge care ajunge la inimă în timpul efortului fizic. Astfel, este mult mai uşor de depistat anumite afecţiuni cardiace.

Ecocardiografia (ecografia cardiacă/ eco Doppler de cord)

Ce este? Una dintre cele mai importante tehnici noninvazive de a diagnostica, manageria sau urmări bolile de inimă. Este o investigație cu acces facil, care se poate realiza la patul pacientului, este nedureroasă și oferă rezultate în timp real. Investigația poate fi repetată ori de cate ori este nevoie.

Website-ul diacord.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiența de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.