Despre DiaCord

Inima este motorul organismului uman iar plămânii sunt baza sistemului respirator necesitând toată atenția noastră.

La fel cum inima și plămânii lucrează împreună pentru a asigura functionarea corespunzătoare a tuturor organelor, și noi ne-am propus să vă oferim un serviciu integrat și profesionist de asistență medicală cardiovasculară, pneumologică și patologia somnului, în care o echipă de medici cu experiență să vă explice ce afecțiuni aveți, de ce le aveți, și ce trebuie să faceți pentru a le vindeca.

Și pentru a înțelege mai bine starea de sănătate și tratamentul pe care îl veți urma, medicii vă vor explica cu răbdare cauzele afecțiunilor, scopul tratamentului prescris precum și alte recomandări potrivite afecțiunilor dumneavoastre.

Înțelegându-vă afecțiunile cardiovasculare și pneumologice, cauzele lor și având un plan de acțiune și tratament, veți reuși mai ușor să vă vindecați sau cel puțin să vă ameliorați starea dumneavoastră de sănătate.

Noi vom fi întotdeauna lângă dumneavoastră, fiind un partener în îmbunătățirea stării de sănătate.

Și pentru ca evaluarea sănătății dumneavoastră să se facă cu cât mai multă acuratețe, dispunem de cele mai performante echipamente, pentru a pune la dispoziția medicilor cele mai eficiente instrumente de evaluare a afecțiunilor dumneavoastră.

În cadrul Centrului medical Diacord puteti beneficia de:

• Consultații
• Electrocardiograma de repaus (EKG)
• Ecografie doppler cardiac
• Ecografii doppler vasculare (artere si carotide, artere, vene membre inferioare si superioare)
• Holter EKG, Holter TA, Test de efort
• Consultații pneumologie și somnologie
• Probe funcționale respiratorii
• Poligrafie nocturnă în regim ambulator
• Titrare cu auto-CPAP


Având în prim plan grija pentru sănătatea clienților săi, dar și pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, Centrul Medical Diacord oferă clientilor un mediu ambiant curat, elegant si familial.

Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație: ecograf Esaote My Lab, electrocardiograf, oscilometru, tensiometre manuale si electronice, Holter TA si EKG, spirometru SPIROLAB IV, poligraf VitalNightPlus și aparat titrare CPAP Resmed AirSense S10.

Un aspect important al activității prestate este și educarea pacienților în scopul prevenirii afecțiunilor medicale, printr-o monitorizare continuă a stării sănătății. Prin neglijența de care dau dovadă majoritatea oamenilor, în condițiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afecțiune, care într-un stadiu inițial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. În acest context rolul nostru este acela de a informa corect pacienții cu privire la acest aspect foarte important.

 

Dr. MATEI CLAUDIA ALINA

MEDIC SPECIALIST CARDIOLOGIE

Competență în ecografie transtoracică
Competență în ecografie transesofagiană
Competență în ultrasonografie vasculară

Image

Dr. ANCA-GEORGIA JÄGER

MEDIC SPECIALIST PNEUMOLOGIE

Competență somnologie nivel I + II

Image

Programări și consultații

De Luni până Vineri

14:00 - 17:00

Website-ul diacord.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiența de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.